Motherhood - 3dbeeld met baby

Zoals bij velen van jullie bekend is, is Charléne ook fotograaf (www.charlenefotografie.nl). Pas geleden is zij geboekt voor een newbornshoot. Tijdens de newbornshoot stonden er al 2 hele mooie 3dbeelden te pronken op de vensterbank, maar van het 3e kindje was deze klaarblijkelijk niet gemaakt. Het idee ontstond dat ze graag een beeldje wilde maken mét baby.

 

Recensie: “Ik vond het wel spannend, maar ben erg blij met het beeldje van mij met mijn zoontje. Charlène nam ruim de tijd voor ons en het resultaat mag er wezen! Zeker omdat mijn zoontje erg onrustig was. Ik heb vandaag een prachtige herinnering aan zijn newbornfase opgehaald.

De scan

Zoals elke Unique Bodyprint uniek is, was deze helemaal uniek. Een scan met een baby. Je kunt je wellicht voorstellen dat je voor een scan een paar minuten stil moet staan, als dit dan ook nog eens met twee personen gebeurd moeten zij allebei stil zijn tijdens het moment. Tijdens deze scan streven wij uiteraard naar zoveel mogelijk rust.

Met resultaat, de kleine sliep heerlijk op mama’s borst waardoor hij de heerlijke hartslag van mama hoorde en de warmte van mama voelde. Hierdoor hebben wij heel mooi deze prachtige en liefdevolle herinnering van mama en baby kunnen maken.

De bewerking

Deze scan moet uiteraard ook worden bewerkt. Zo heeft de baby tijdens het scannen zijn hoofd iets teruggetrokken (waarschijnlijk doordat hij zijn fiep/tut/speen in zijn mond had). 

Wil jij ook jullie onvoorwaardelijke liefde tastbaar maken?

Stuur ons een berichtje voor een 3dbeeld met baby. Vaak is er veel meer mogelijk dan je denkt. Ieder beeld is uniek, ieder persoon is uniek. 

Neem gerust contact op, dan hebben we het er eens over!