Van gipsbuik naar 3dbeeld

Voordat de 3d beelden werden gemaakt, werden er vaak door de zwangere vrouw een gipsbuik gemaakt als aandenken aan deze prachtige periode in hun leven. Tegenwoordig worden er nog maar weinig gipsbuiken gemaakt maar des te meer 3dscans, waarna een 3dbeeld ontstaat. Zo ook nu!

 

Recensie: “Helemaal blij met mijn buikbeeldje. Zo mooi om mijn zwangere lichaam zo tastbaar vast te leggen. Daarnaast stelt Charlene je echt op je gemak door haar open en gezellige persoonlijkheid. Kortom: echt een aanrader!

Gipsbuik

Ik kreeg een berichtje via Instagram op de pagina van Unique Bodyprint dat er een klant een tijdje geleden een gipsbuik heeft laten maken maar deze eigenlijk maar in de schuur lag. Eeuwig zonde natuurlijk! Het is namelijk gewoon mogelijk om met jouw gipsbuik een prachtig aandenken met een 3dbeeld te maken. ❤

De scan en bewerking

De scan was anders dan ‘normaal’. Uiteraard was deze prachtige mama niet meer zwanger, en moest deze buik letterlijk opgeplakt worden. Wat een beleving om dit te mogen doen. 

Aangezien deze buik moest worden opgeplakt, deze mama niet meer zwanger was en dat de gipsbuik ‘hoekige vormen’ had, hebben we hier wel het een en ander aan moeten bewerken om het zo echt mogelijk te laten lijken. 

 

Heb jij ook nog een gipsbuik op zolder hangen of in de schuur liggen?

Stuur me dan vooral een berichtje. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt.