Beeld met baby

Een tastbare herinnering van jullie onvoorwaardelijke liefde.

Het vangen van liefde in 3dscans.

Een pasgeboren baby, niet ouder dan zes weken, wiegend in de armen van degene die hem/haar liefheeft. De ogen nog bezaaid met de verwondering van nieuw leven. Dit moment van tederheid kan worden vereeuwigd met behulp van een 3dbeeld. Elk detail, elke uitdrukking wordt vastgelegd en omgezet in een tijdloos beeld, een tastbare herinnering voor het leven! Een zwangerschapsbeeld wordt gescand met de zwangere mama. Het mooiste aan het vangen van deze liefde mét baby is dat het met zowel papa/mama of een oudere broer/zus mogelijk is. Het vangt niet alleen de fysieke gelijkenis maar ook de diepgaande liefde en verbondenheid die tussen hen bloeit. Het is een moment van pure liefde en tederheid dat voor altijd wordt bewaard.

Hoe gaat een 3dbeeld mét baby in zijn werk?

Zoals je je wellicht kunt voorstellen is het scannen mét baby een iets ander proces dan het scannen van een zwangere buik. Jij moet stil kunnen staan en jullie wereldwonder moet stil kunnen liggen (denk ongeveer aan 3 minuten). Het is daarom dan ook van belang dat de scan tijdens de eerste zes weken van jullie wereldwonder wordt gemaakt. Aangezien wij snappen dat dit erg spannend is om dit tijdens de eerste weken van jullie kindje te doen maken wij het jullie zo comfortabel mogelijk.

Kan dit ook iemand anders in plaats van mama?

Uiteraard! Het voordeel van een 3dbeeld met baby is dat deze ook gemaakt kan worden met papa of de oudere broer/zus. Alleen.. je moet jezelf wel bedenken dat een baby bij zijn moeder het rustigste zal zijn. Het horen van mama’s hartslag, de warmte van haar lichaam en de geur die mama bij haar draagt, die heeft uiteraard niemand anders.

Wat nou als de baby huilerig is/honger heeft?

Geen probleem. Wij willen juist dat zowel jij als de baby relax zijn. Wij nemen de tijd voor de scan en voor jullie. Heeft de baby honger, dan kan er uiteraard gewoon worden gevoed.

Is een 3dscan veilig voor de baby?

Absoluut, deze scans zijn volledig veilig voor zowel moeder als baby. Zie ook meerdere vragen hieromtrent op onze FAQ: Veelgestelde vragen.

Ik ben bang dat mijn baby beweegt, wat dan?

Zoals aangegeven kan de scan pas gemaakt worden als jullie allebei stil staan/liggen. Mocht de baby onverwachts toch een beweging maken tijdens het scannen, dan scannen we gewoon nog een keer! Weet dat altijd alles goed komt!

Zijn de kosten van een beeld met baby hetzelfde als van de zwangere buik?

Wij rekenen een meerprijs van € 70,00 (per baby). Maar… als je ook een 3dbeeld hebt afgenomen tijdens de zwangerschap krijg je van ons 20% korting op een 3dbeeld mét baby, hoe tof!

Ja, ik wil dit! En nu?

Neem contact met ons op via ons contactformulier of stuur ons een WhatsApp/bel ons op 06 28 43 50 15.

Deze inhoud is beschermd, hiervoor is de rechter muisknop uitgeschakeld.