Lieve klanten en vrienden,

Ik ben ontzettend blij om aan te kondigen dat Charléne Fotografie & Unique Bodyprint een grote stap maken naar een nieuwe locatie! Na ruim twee jaar te hebben gewerkt vanuit een gehuurd pand, ga ik vanaf 1 juli verder op een nieuw adres: Heult 4 in Boxtel. Deze verhuizing is niet zomaar een verandering van locatie, maar een sprong naar een nog betere toekomst voor mijn bedrijven.

Een nieuw hoofdstuk in Boxtel

Mijn nieuwe adres, Heult 4 in Boxtel, is een plek waar ik mijn creativiteit volledig tot uiting kan laten komen. Mijn lieve man heeft met zijn eigen handen een prachtig kantoor voor mij gecreëerd. Dit kantoor, volledig los van ons privéleven maar toch dichtbij mijn allerdierbaarste, biedt de perfecte omgeving voor mijn werk. Zijn harde werk en toewijding hebben ervoor gezorgd dat ik een prachtige en professionele werkomgeving heb die perfect aansluit bij mijn wensen en behoeften. Ik ben hem enorm dankbaar voor alles wat hij doet.

Wat verandert er voor jullie?

Niets. Op onze nieuwe locatie zal ik doorgaan met het creëren van de unieke zwangerschapsbeelden waar jullie zo van houden. Hier zal ik de beelden scannen en definitief maken, en natuurlijk de bruidsgesprekken voeren die altijd zo bijzonder zijn. 

Hier tref je informatie aan over bijvoorbeeld zwangerschapsfotografie, babyfotografie en bruidsfotografie.

Nieuwe fotostudio voor (kleine) groepen/gezinnen

Maar dat is nog niet alles! Ik ben ontzettend enthousiast om te delen dat ik op korte termijn ook een volledig ingerichte fotostudio zal openen, speciaal ontworpen voor fotoshoots met kleine gezinnen. Deze studio biedt de perfecte setting om de mooiste familiefoto’s te maken, van intieme portretten tot spontane momenten. De datum dat deze fotostudio volledig in gereedheid is, zal ik snel met jullie delen.

Extra’s die deze locatie nog mooier maken

Deze locatie maakt het mogelijk dat de auto’s pal voor de studio kunnen worden geparkeerd, waardoor je maar een paar meter hoeft te lopen voordat je binnen staat én geen trap op hoeft. En elektrische auto’s, die kun je bij mij eventueel ook gewoon opladen, super handig!

Bedankt voor jullie steun

Deze verhuizing betekent niet alleen een nieuwe locatie, maar ook nieuwe mogelijkheden en groei voor Charléne Fotografie & Unique Bodyprint. Ik kan niet wachten om jullie allemaal te verwelkomen in onze nieuwe ruimte en om samen nog meer prachtige herinneringen vast te leggen.

Mijn verhaal: Van droom tot realiteit

Negen jaar geleden heb ik Charléne Fotografie opgericht, gedreven door mijn passie voor fotografie en de wens om kostbare momenten vast te leggen. Twee jaar geleden kwam daar Unique Bodyprint bij, een uitbreiding die mijn creatieve visie nog verder verbreedde. Nooit had ik durven dromen dat dit alles zo ontzettend goed zou lopen. Ik kan het gewoon niet geloven, maar mensen van Sittard tot Dronten, en van Ulft tot Amsterdam, krijgen Charléne Fotografie en Unique Bodyprint gevonden. De steun en het vertrouwen van jullie, mijn geweldige klanten, hebben dit allemaal mogelijk gemaakt. Ik ben dankbaar voor elke stap die is gezet en kijk ernaar uit om nog vele jaren met jullie te werken.

Bedankt voor jullie voortdurende steun en vertrouwen. Ik hoop jullie snel te zien op Heult 4 in Boxtel!

Met veel liefde en dankbaarheid, 

Charléne

www.charlenefotografie.nl & www.uniquebodyprint.nl